Şipşak hazırlayabileceğiniz leziz, pratik, bol çikolatalı bir tarif.
1 kutu sıvı krema
200 gr. antep fıstıklı bitter çikolata
1 paket eti pötibör bisküvi
1 paket eti burçak
Bisküvileri rondoda inceltin. Kremayı küçük bir tencerede
ısıtın. Fokurdayınca ocağı kapatıp küçük parçalara ayırdığınız çikolataları
içine katın. Üstünü kapatıp 5 dakika bekletin ve sonra homojen kıvama gelene
dek karıştırın. Bisküvileri geniş bir kaba aktarıp çikolatalı kremayı üstüne
dökün ve iyice karıştırın. Üstünü streçle kapatıp 2-3 saat buzdolabına
kaldırın. Dondurma kaşığı (veya normal bir kaşık ile alıp elinizde
yuvarlayabilirsiniz) ile alın ve servis tabağına dizin.