25 Mart 2016 Cuma

Bisküvili çikolata topları



Şipşak hazırlayabileceğiniz leziz, pratik, bol çikolatalı bir tarif.





1 kutu sıvı krema
200 gr. antep fıstıklı bitter çikolata
1 paket eti pötibör bisküvi
1 paket eti burçak


Bisküvileri rondoda inceltin. Kremayı küçük bir tencerede ısıtın. Fokurdayınca ocağı kapatıp küçük parçalara ayırdığınız çikolataları içine katın. Üstünü kapatıp 5 dakika bekletin ve sonra homojen kıvama gelene dek karıştırın. Bisküvileri geniş bir kaba aktarıp çikolatalı kremayı üstüne dökün ve iyice karıştırın. Üstünü streçle kapatıp 2-3 saat buzdolabına kaldırın. Dondurma kaşığı (veya normal bir kaşık ile alıp elinizde yuvarlayabilirsiniz) ile alın ve servis tabağına dizin.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...