3 Şubat 2012 Cuma

Levent'in Disneyland pastası (Disney karakterleri pastası- Mickey Mouse, Minnie, Goofy, Donald Duck)


Şeker ballı kaymağımız doğum günü bayrama geldiği için arkadaşlarıyla beraber doğum gününü kutlayamamıştı. Kendi aramızda kutlamıştık Finn McRocket pastasıyla, ama arkadaşlarını çağıramamıştık. Annesiyle ben, bir türlü fırsat bulup yapamamıştık partisini. Çocukcağız kaç aydır ''ne zaman yapacaksınız partimi'' diye sorup duruyordu bize. Biz de hep ''şimdi değil, yakında yapacağız, bir kaç gün sonra yapacağız'' diyip ufaklığı kaç aydır bekletiyorduk. En sonunda geçtiğimiz hafta sonu yapabildik partisini. Arkadaşları ile çok güzel bir gün geçirdiler. Hepsi mutlu oldu. Hele pasta geldiğinde hepsinin çıkardığı şaşkınlık sesleri ve surat ifadeleri görülmeye değerdi. Çocuklara bayılıyorum.


Pastanın şeklini Levo'cuğum en sonunda Disney karakterleri olarak belirledi. Mickey Mouse, Minnie, Goofy, Donald Duck istediği karakterlerdi. Biz de bunları Disneyland şatosuna yerleştirdik.
Pastayı kakaolu portakallı pandispanya ve portakallı pandispanya ile yaptık. Kreması bitter ve beyaz çikolatalı krema, aralarda ise çikolata parçacıkları vardı.


Dünya tatlısı, seni çok çok seviyoruz. İyi ki doğmuşsun. Yeni yaşların mutlu ve çok güzel olsun.  Nice mutlu senelere bebişimiz. Doğum günün kutlu olsun şekerler şekeri.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...