1 paket fırın makarna
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
2 yemek kaşığı tereyağ
2 tatlı kaşığı tuz
2 yumurta
1 su bardağı süt
Borcamı yağlamak için sıvıyağ
2 yemek kaşığı rende kaşar peyniri
Makarnayı 6 su bardağı suya 2 tatlı kaşığı tuz ilavesiyle 10 dakika,karıştıra karıştıra fokurdatarak haşladım. Kalan suyu döküp bir bardak soğuk su ilave ettim ve onu da döktüm. İyice süzdükten sonra 2 yemek kaşığı tereyağ koyup eriyene kadar karıştırdım. Yağ eridikten sonra kaşar peyniri koyup iyice karıştırdım. Sıvıyağ ile borcamı yağladım ve makarnayı içine boşalttım. Bir kasede yumurtaları ve sütü çatalla çırpıp makarnanın üstüne döktüm. Önceden ısıttığım fırında 175°C de üstü hafif kızarmaya başlayıncaya kadar pişirdim. 2 yemek kaşığı kaşarı üstüne serptim. Kaşar eriyip hafif kızarmaya başlayınca fırından çıkardım.