Nefis karamel ve elma lezzetinin birleşmiş hali bu tart.
1,5 paket eti burçak
50 gr. tereyağı
1,5 yeşil elma (ince ince dilimlenmiş)
2 tatlı kaşığı tarçın
1 su bardağı karamel sos
1 su bardağı ceviz (rondodan geçirilmiş)
Bisküvileri rondodan geçirip un haline getirin. Erittiğiniz
tereyağını ekleyip hepsini güzelce karıştırın. Alt kısmı çıkabilen bir tart
kalıbına boşaltıp elinizle bastırarak düzeltin. 180°C de ısıttığınız fırında 15
dakika pişirin. Fırından çıkardıktan
sonra elma dilimlerini üstüne dizin. Tarçını elmaların üstüne serpin. Üstlerine karamel sosu dökün ve cevizi
serpin. Sıcak fırında 20-25 dakika pişirin.