21 Eylül 2009 Pazartesi

Bahçemizden...-3-

İlk gördüğümüzde, bahçede çıkan yangın yüzünden yerinde yeller esiyormuş gibi duran ama sonra bizi çiçekleriyle şenlendiren güzel oya ağacı. Bahçemize dikmeden önce çevremizde bu ağaçtan bu kadar çok olduğunu hiçbirimiz farketmemiştik. Halbuki ne kadar güzel bir ağaçmış. Ve her yerde bol miktarda varmış. Özellikle parklarda değişik renkte olanlarıda var. Büyüdüğü zaman daha da güzel oluyor.



-------------------------------------------------------------------------

Yine çocukluğumuzda çok gördüğümüz çiçeklerden biriydi kadife çiçeği. Yol kenarında görüp alana kadar bizim bahçede yoktu. Kaldırımın kenarında, betonların arasından fışkıran bu harika çiçek biraz arsız ama çok güzel.



----------------------------------------------------------------------------
Veeee sevgili HANIMELİ. Niye sevgili hanımeli? Tabi en başta bizim blog ismimizden dolayı ve maleesef biz gelen kadar gözünün içine bakmamıza rağmen ancak 3-4 tane çiçek açtığı için :))
Bir an önce çiçek açsın da hem resim çekelim, hem de Levent'e o güzel kokulu balını yedirelim diye bekledik durduk. Her sabah kalkınca bakıyorduk çiçek açmış mı diye. Yokkkkk nerede. Bekle ki hanımeli çiçek açsın, biz de görelim. Ama neyse ki bizi daha fazla üzmedi ve nazlı hanımeli o güzel çiçeklerinden bizi mahrum etmeyerek çok sevindirdi.


---------------------------------------------------------------------------
Bu da minnoşumuzun 'bana meyvesini yiyebileceğim bir ağaç alırmısınız?' dediği için aldığımız sevgili incir.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...