29 Nisan 2008 Salı

Harika bir tablo

Bugün canım kuzenimizin (renkler ve düşler)doğum gününü kutladık. Gerçi bugün değil doğum günü, geçti birkaç gün ama biz bugün kutladık. Bize geldiler bugün, bizde kutladık. Bizim hediye vermemiz gerekirken kuzene, o bize hediye getirmiş. Gerçi biz de aldık hediye ama bizimkilerin onun hediyesinin yanında lafını bile etmemek gerekir. Çünkü bize aşağıda görülen tabloyu yapıp getirmiş. Meğersem kaç zamandır bu resim üzerinde çalışırmış da bize göstermezmiş hain kedi :) Bize hep eskileri gösterip gösterip, 'bakın işte bunları yapıyorum' dermiş meğerse. Bu aralar sergileri var onun hazırlığında ya hanımefendi bizi de böyle kandırmış işte. Seni gidi seni.
Tabi bayıldık hepimiz resme (ve çerçevesine.) Artık kendi başına sergi açacak nerdeyse. Ayy kuzen çok güzelll olmuş vallahi. En son yaptıklarını da çok beğenmiştik ama bizim ki en güzeli. Kimse kıskanmasın.
Çalişmalarının devamını bekliyoruz kuzen. Bilmem anlatabildik mi? :))
http://renklervedusler.blogspot.com
(Bu arada bugün logo resimlerine bakacaktık unuttuk. Keşke bakıp karar verseydik biran önce. Ne de olsa ressamımız çok meşgul. Bir randevu koparırısak iyi olur yakın bir zamanda. :))
Diğer resimlere bakmak isterseniz buraya buyurun lütfen :))




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...