Yapması çok kolay ve bir o kadar da lezzetli bir browni. Bol çikolata tadı ile damaklarınızı şenlendirecek. Orijinal tarif burada.
¾ cup (112 gr.) un
¾ cup (170 gr.) tereyağı
1 cup (200 gr.) bitter çikolata
3 yumurta
1 cup (215 gr.) toz şeker
¼ cup (28 gr.) kakao
1 tutam tuz
1 tatlı kaşığı vanilya (isteğe bağlı)
Fırını 160°C de ısıtın. Çikolata, tereyağı ve şekeri benmari
usulü eritin ve 2 dakika tel çırpıcı ile karıştırın. Ocağı söndürüp ocaktan
alın ve 15 dakika soğumasını bekleyin. Yumurtaları teker teker her defasında
karışıma yedirerek ekleyin ve telle çırpmaya devam edin. Un, kakao ve tuzu
eleyerek karışıma tel çırpıcı ile yedirin. Yağlı kağıt serili 23 cm.lik kare
kalıba boşaltın ve üstünü düzeltin. Sıcak fırında 30-35 dakika pişirin.