22 Haziran 2012 Cuma

Lezzet ve Kolaylık Evinizde ...

www.istelezzet.com'u hala ziyaret edip,üye olmadıysan işte sana kaçırdıkların ;

Yemek yapmak keyifli ama bir o kadar emek isteyen bir konu ! Misafir ağırlamak onları gülen yüzler ve sevgi dolu yürekler ile evinden göndermek ise ayrı bir keyif. Bazılarımız çalışan eve yorgun argın gelen savaşçılar, bazılarımız yeni evlenmiş mutfakla ilişkisi sadece anneciğinin yaptığı o harika yemeklerde kalmış. Bir de değişik lezzetler denemeyi dışarıya çıkmadan evinde tercih edenler var aramızda, bekar yalnız yaşayanlar ve öğrenci evlerinde makarna -yumurta ikilisinden sıkılmış dostları da unutmamak lazım tabi ki !

Şimdiye kadar yemek sipariş ettiğin diğer siteleri at bir kenara! Şimdi sana harika bir siteden bahsedeceğim, üye olup sık kullanılanlarına ekleyeceğin, hatta telefonundan bile sipariş verip,sipariş verdikçe de gelsin puanlar diyebileceğin: www.istelezzet.com
Yemek Siparişi Sepet ile Taşınmaz...:) from Istelezzet on Vimeo.

Sen de benim gibi canım birşeyler yemek istiyor ,karnım da aç ama ne yiyeceğime bir türlü karar veremiyorum diyenlerdensen istelezzet.com'un sana özel kararsızım servisine tık tık :) bulunduğun semtteki mutfaklardan seç beğen al servisi ;

Misafir ağırlamayı seviyorum diyorsan doğru adrestesin! istelezzet.com ' un konuk ağırlama servisine tık tık :) O değerli misafirlerini ister dünya mutfaklarından oluşturduğun menün ile istersen Türk Mutfağı’ndan seçtiklerinle yok onu da istemem haftasonu mangal partisi vermek istiyorum diyorsan mangal partisine davet et!

Ayrıca tüm siparişlerinden puan kazanıyorsun ve daha sonra bu puanlarla bedavaya yemek sipariş edebiliyorsun! Daha ne olsun değil mi?

Lezzet ve Afiyetle ....

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...