1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme)
2 yemek kaşığı un (tepeleme)
2 yumurta sarısı
2 paket vanilya
2 yemek kaşığı tereyağı
180 gr. beyaz çikolata
1 paket sıvı krema (soğuk)
Bebe bisküvisi
Muz
Tencerede şeker, un ve nişastayı karıştırın. Sütü ekleyip tel çırpıcı ile karıştırın, bu arada yumurta sarılarını da ekleyip homojen bir kıvam alana dek karıştırmaya devam edin (ocağa koymadan). Hepsi birbirine iyice karışınca ocağa alın ve karıştırarak pişirin. Kaynayıp fokurdayınca 2-3 dakika pişirin ve ocaktan alın. Vanilya, tereyağ ve çikolatayı ekleyip eriyene kadar karıştırın. Oda sıcaklığına gelene kadar bekleyin. Bu arada soğuk kremayı çırpıp kabartın. Soğumuş pudinge yavaş yavaş ekleyerek karıştırın.
Ufalanmış bebe bisküvilerini bardağa ince bir tabaka halinde serin. Üstüne muhallebiden dökün ve muzları yerleştirin. Aynı işlemi tekrardan uygulayın. Servis edeceğiniz kaba göre katmanları ayarlayabilirsiniz.