Nefis meyve kokusu ve değişik tadıyla çok güzel bir kurabiye.
113 gr. labne peyniri(oda sıcaklığında)
150 gr. tereyağı (oda sıcaklığında)
1 cup (250 ml.lik su bardağı) toz şeker
1 yumurta (oda sıcaklığında)
2 cup un
½ tatlı kaşığı kabartma tozu
½ tatlı kaşığı tuz
¼ tatlı kaşığı karbonat
1 cup beyaz damla çikolata
1,5 cup donmuş frambuaz
Fırını 175°C de ısıtın. Labne peyniri ve tereyağını mikserle
çırpın. Daha sonra sırasıyla şekeri ve yumurtayı ekleyip çırpmaya devam edin.
Un, tuz, kabartma tozu ve karbonatı da ilave edip spatula ile karıştırın. En
son frambuaz ve damla çikolatayı da ekleyin, spatula ile karıştırın. Dondurma
kaşığı veya bir kaşık yardımı ile yağlı kağıt üzerine biraz aralıklı olarak
dizin. Sıcak fırında 10 dakika pişirin.