26 Nisan 2012 Perşembe

Karnabaharlı dilimler





Her zaman dediğim gibi birşeyleri çöpe dökmeyi sevmiyorum. Özellilkle yemekleri. Eğer yemek ertesi güne kalıyorsa ve kimse pek iştahlı değilse onu yemeye :) ben de hemen şekil değişikliği yapıyorum :) Anında bitiyor :) Artık son demleri karnabaharın. Gerçi bunu yapalı epey oldu. Ama zaten sadece karnabaharla değil, kalan bütün yemeklerle de yapılabilir.

Karnabahar yemeği
2-3 dilim ufalanmış bayat ekmek
2 yumurta
Maydanoz
Dereotu
1 çay kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un

Hepsini mücver kıvamına gelinceye kadar karıştırdım. Yağlı kağıt serili tepsiye döküp, ısınmış, 175°C fırında pişirdim.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...